Dit ben ik...

Mijn naam is Cathy Koster, getrouwd en moeder van 4 kinderen, waarvan 2 met dyslexie. Wij wonen sinds mei 2019 in het prachtige Putten.


Na een zoektocht voor één van onze zoons met dyslexie, kwam ik op de site van Wim Bouwman van de Kernvisie methode uit. Na het lezen van een aantal artikelen dacht ik: "Interessant verhaal ....."

Boek besteld en in één adem uitgelezen. "Wat een herkenbaarheid!"

Na een informatieavond bezocht te hebben en nog enthousiaster te zijn geworden, zijn we in de buurt op zoek gegaan naar een kernvisiecoach. Thijs (onze zoon) heeft er nog steeds veel baat bij. Ik vond het zo mooi om te zien dat hij uit zijn schulp kroop en zelfs mee wilde doen aan een voorleeswedstrijd op school...

In juni 2019 heb ik zelf de cursus tot kernvisiecoach afgerond.

In eerste instantie wilde ik de cursus doen om onze eigen kinderen blijvend te helpen, maar langzamerhand kwam ik erachter dat het mij veel energie geeft om kinderen te helpen; ze zelfvertrouwen te geven doordat ze op school weer mee komen en ze te zien groeien.

Vandaar dat ik in november 2019 mijn eigen praktijk ben gestart.


Naast dat ik kernvisiecoach ben ben ik op dit moment ben ik in opleiding tot kindercoach bij de Magie van kindercoaching in leerjaar 1 om zo kinderen ook op een andere manier te kunnen helpen. Kinderen die het even moeilijk hebben of kinderen die gepest worden meer zelfvertrouwen te geven.